Vindico Safety - Utvecklar och tillverkar datorvagnar och laddskåp

Vi introducerar UniBike – laddskåp för cykelbatterier

Försäljningen av elcyklar har fördubblats på de senaste två åren och är nu uppe i över 60 000 elcyklar per år. Många av dessa används dagligen för att transportera sina ägare till och från jobbet och andra aktiviteter.

Den ökade volymen cyklar ger även självklart en ökad volym av batterier. Cyklisterna är ovilliga att lämna dessa på cyklarna vid parkering beroende på två orsaker, dels är batterierna stöldbegärliga (och ett borttaget batteri minskar stöldrisken för cykeln högst påtagligt) och dels behöver de laddas mellan resorna. 

För att möta behovet av säker och praktisk förvaring lanserar vi “UniBike – Förvarings och laddningsskåp för cykelbatterier”. Skåpet som är tänkt att placeras i närheten av cykelparkeringen finns i två modeller, för antingen fem eller tolv batterier och erbjuder individuell inlåsning samt laddning.

Läs mer om cykelbatteriskåpet här!

Bland egenskaperna kan nämnas:

UniBike är utrustad med en sockel som har en låsbar lucka bakom vilken det finns plats för elanslutningar och fläkt.

Varje hyllplan är ventilerat för att hålla ner temperaturen vid laddning av batterierna. Detta tillsammans med en kraftig fläkt ger en längre livstid för batterierna.

Skåpet tillverkas i Sverige vilket ger möjlighet till flexibilitet i färgval och utformning om så önskas.

UniBike levereras normalt antingen med hänglåsklyka eller elkodlås (ASSA Coded 1.0). Fler låsalternativ offereras gärna.

Tekniska data:
Yttermått:
Höjd: 86 eller 176 cm beroende på modell
Bredd: 40 cm
Djup: 50 cm
Mått per fack:
Djup: 47 cm
Bredd: 33 cm
Höjd: 11 cm

Vindico Safety är en del av Vindico Group

Din leverantör av modern DNA-teknik och kundanpassade säkerhetslösningar

Vindico Group AB är en säkerhetskoncern med dotterbolagen Vindico DNA Systems AB, Vindico Safety AB samt Vindico Technology AB. Vår kompetens är kundanpassade lösningar baserade på vårt breda produktutbud och vi jobbar i bolagsöverskridande team för att hitta rätt lösning för kunden. För oss innebär kundanpassade lösningar att vi lyssnar på våra kunder, hjälper dem att identifiera sitt behov och föreslår en eller flera lösningar till lägsta möjliga kostnad.

Läs mer om Vindico Group här!