Vindico Safety - Utvecklar och tillverkar datorvagnar och laddskåp

Inbrott i skolor och fritids ökar

Inbrotten i skolor och fritidshem har åter börjat öka. Under årets första fyra månader begicks närmare 1 500 inbrott runt om i landet. En av de drabbade skolor som drabbats är Katedralskolan i Skara. Se inslag från TV4 Nyheterna genom att klicka nedan.

Vi har datorvagnar och laddskåp som hjälper er skydda skolans datorer och surfplattor. Vi erbjuder bland annat marknadens säkraste laddskåp och effektivaste datorvagnar. Läs mer om våra produkter här eller kontakta oss via info@vindicosafety.se eller 031 706 36 00

Katedralskolan TV4 Vindico Safety

Vindico Safety AB har allt du behöver för att skydda dina datorer och datortillbehör. Våra stöld- och tillgreppsskydd håller högsta kvalitet.

Våra produkter är egenutvecklade och tillverkning sker i egen regi i Sverige.

Vi har idag ett komplett sortiment av:

Har du speciella önskemål och krav på produkter för fysisk datorsäkerhet, kontakta oss. Vi gör kundspecifika lösningar och utvecklar även produkter enligt kundens specifikationer. Våra produkter är i första hand säkerhetsprodukter men har ofta en funktionalitet som gör att kunden dessutom får annan nytta av produkten, inte bara en säkerhetsfunktion.