Vindico Safety - Utvecklar och tillverkar datorvagnar och laddskåp

ClassCharge – Vindico Safety lanserar trådlös laddning för iPads

Vindico Safety har idag tecknat ett exklusivt distributörsavtal med ClassCharge Ltd. Avtalet avser produkter inom trådlös laddning av främst iPads och gäller för Sverige och Norge.

ClassCharge snett Vindico
“We are excited to be working with Vindico Safety. Our award winning products in combination with Vindico Safetys position and experience in the market is an excellent foundation for a fast penetration of the market.” säger Nik Tuson Founder and CEO of Classcharge LTD
“Trådlös laddning är framtiden, inte minst för surfplattor för elever i de lägre klasserna. Många pedagoger kan vittna om den tid som spills för att hitta och sätta i sladdar samtidig som IT-avdelningarna sliter med trasiga kontakter och laddare som fått fötter. Båda dessa problem löser ClassCharge och på köpet fås ordning och reda samt säkerhet!” säger Peter Gustafsson CTO på Vindico Safety
Produkter
Produkterna inom ClassCharge sortimentet används för trådlös laddning av surfplattor, främst iPads och iPad Minis. Genomen patentsökt teknik så blir laddningen mycket effektiv och enkel samtidigt som den tar bort behovet av laddare och sladdar som kan skadas eller försvinna. Dessutom blir strömförbrukningen mycket lägre än med traditionella laddare vilket sparar både pengar och miljö.

Vindico ClassCharge Bett
ClassCharge belönades med pris som ”Best Digital Decvice” på BETT2016 i London. BETT-mässan (British Educational Training and Technology) är världens största mötesplats för teknik som rör datorer/surfplattor och skolor med över 30 000 besökare från 128 länder.
För mer information:
Vindico Safety, Peter Gustafsson, CTO, 0735 232765, peter.gustafsson@vindicogroup.se
ClassCharge, Nik tuson, CEO, +44 7740 168824, nik@classcharge.com

Ladda ner nyheten som pdf här eller läs mer om produkterna här.