Vindico Safety - Utvecklar och tillverkar datorvagnar och laddskåp

UniClever 30

Vi är glada att presentera UniClever 30

UniClever 30 är en datorvagn för upp till 30 datorer och surfplattor. Laddarna till datorerna placeras i ett separat fack och endast kontakten som skall stoppas i datorn är tillgänglig för eleverna.

Läs mer om UniClever 30 här!

De trettio facken rymmer datorer upp till 18 tum. Varje fack är 300 mm brett och 25 mm högt med ett djup om drygt 450 mm. Detta gör att de flesta moderna datorer får plats även om kontakten för laddsladden sitter på ”fel” plats.

Laddarna låses in i ett separat utrymme och riskerar därför inte att försvinna. Detta hjälper även till att hålla nere temperaturen, för datorerna vilket ökar livslängden på batterierna. Laddarna är tillgängliga för personalen om de skulle behöva ladda några enstaka datorer/plattor utanför vagnen. Dessutom är det enkelt att uppdatera vagnen om någon eller alla datorer byts till en annan modell.

Tekniska data:
Mått för vagnen (mm):
Bredd 630
Höjd 1135
Djup 570
Vikt 95 kg

Mått per fack (mm):
Bredd 300
Höjd 25
Djup 450
Antal fack: 30 st