Vindico Safety - Utvecklar och tillverkar datorvagnar och laddskåp

UniClever 16 – Ny datorvagn för upp till 16 datorer från UniSafe

Vi är stolta och glada över att kunna presentera en ny datorvagn UniClever. Detta är den första vagnen i vår nya serie UniClever som snart kommer att utökas med fler modeller.

UniClever 16 är en datorvagn för upp till 16 stycken datorer och surfplattor. Laddarna till datorerna placeras i ett separat fack och endast kontakten som skall stoppas i datorn är tillgänglig för eleverna.

Flexibel lösning
De sexton facken rymmer datorer upp till 18 tum. Varje fack är 300 mm brett och 50 mm högt med ett djup om drygt 450 mm. Detta gör att de flesta datorerna på marknaden får plats även om kontakten för laddsladden sitter på ”fel” plats.

Läs mer om vagnen här eller genom att klicka på bilden nedan.

UniClever 16 open

UniClever 16 med öppen dörr

Laddarna låses in i ett separat utrymme och riskerar därför inte att försvinna. Detta hjälper även till att hålla nere temperaturen, för datorerna vilket ökar livslängden på batterierna. Laddarna är tillgängliga för personalen om de skulle behöva ladda några enstaka datorer/plattor utanför vagnen. Dessutom är det enkelt att uppdatera vagnen om någon eller alla datorer byts till en annan modell, detta gör att

Tekniska data:
Mått för vagnen (mm):
Bredd 630
Höjd 1135
Djup 570
Vikt 95 kg

Mått per fack (mm):
Bredd 300
Höjd 50
Djup 450
Antal fack: 16 st

UniClever 16 med datorer

UniClever 16 med datorer