Vindico Safety - Utvecklar och tillverkar datorvagnar och laddskåp

UniSmart Locker 30

Uni Safe presenterar i dagarna UniSmart Locker 30 ett laddskåp för upp till 30 stycken mindre datorer (bredd upp 23 cm) och surfplattor. Laddarna till datorerna placeras i ett separat fack vilket hjälper till att hålla nere temperaturen, för datorerna, men även förhindrar dem från att ”få fötter”.

UniSmartLocker open_web

Många datorer på liten plats
De trettio facken rymmer datorer upp till 13 tum, exempelvis MacBook Air 13, MacBook Pro 13 och CHROMEBOOKs från Samsung och Toshiba. Facken är lutade ”bakåt” för att minimera risken att datorerna skall kunna ramla ut när dörren öppnas.

Skåpet är utrustat med fyra justerbara ben som döljs av en sockel, vilket gör att det står jämt på alla underlag. Bakom sockeln döljs även elanslutningen. Sockel har ett indrag i bakkant för att skåpet skall kunna placeras mot väggen även då det finns golvlist.

Läs mer om skåpet här!