Vindico Safety - Utvecklar och tillverkar datorvagnar och laddskåp

3 års garanti på alla datorvagnar!

Uni Safe förlänger garantin på alla datorvagnar till tre år!

Vi är stolta och glada att kunna erbjuda marknadens bästa garantivillkor för datorvagnar. Garantin omfattar självklart tillverkningsfel men även skador på vagnarna som inte beror på felaktigt användande eller normalt slitage. De kompletta villkoren finner ni här på hemsidan. Den förlängda garantitiden matchar även de normala avtalstiderna för datorer.

Men det är inte det bästa!

Garantivillkor är en sak men vad som är ännu viktigare för våra kunder är att om något händer med en vagn, oavsett om det täcka av garantin eller inte, så ställer vi upp och hjälper er med reservdelar och reparationer. Tack vare att vagnarna tillverkas i egen regi här på västkusten i Sverige har vi möjlighet att hålla en servicenivå som få kan matcha. Vi har tillexempel de flesta reservdelar på lager och annars kan vi enkelt tillverka dessa även i små serier.