Vindico Safety - Utvecklar och tillverkar datorvagnar och laddskåp

Produktnyhet: UniPremiumMini 26 Ipad

Datorvagn, skol- och konferensvagn, för upp till 26 Ipads eller andra tablets. Plattorna placeras två och två på varje hyllplan, som är utrustat med två stycken eluttag på ena sidan (ses på bilden) och två stycken USB-uttag på andra. Hyllorna är försedda med en antihalkmatta för att undvika repor på baksidan av plattorna.

Denna vagn är baserad på en standard UniPremiumMini 26 men kompletterad med USB-uttag enligt ovan. Dessa kan användas till två saker: • Laddning av plattorna, detta kan även göras genom de ”vanliga” eluttagen. • Uppdateringar av appar och programvara. Inom skolvärlden finns det licensieringslösningar som kräver uppdatering via kabel istället för trådlöst. UniPremiumMini 26 skiljer sig från de övriga vagnarna i UniPremium serien genom att den saknar driftström och på ett par mindre punkter.

 

Läs mer i datablad här…