Vindico Safety - Utvecklar och tillverkar datorvagnar och laddskåp

Ny hemsida för Uni Safe Försäljnings AB

Ny hemsida för Uni Safe Försäljnings AB

Välkommen till vår nya hemsida, adressen är den samma (www.unisafe.se) och produkterna är de gamla välkända, men designen och innehållet är nytt. Bland annat är produkterna indelande i tydliga grupper, något vi tror kan hjälpa er att finna rätt produkter. De nya gruppera är:

  • Datorvagnar, ibland kallade mobila skol och konferensvagnar, används för att förvara, transportera och ladda bärbara datorer (laptops).Vissa datorvagnar har mer avancerade funktioner som speciella utrymmen för lärardatorer, fläktkylning och driftström.
  • Laddskåp/Laptopskåp, används för förvaring och laddning av bärbara datorer (laptops). Datorerna förvaras i individuella fack och skåpen kan leveras med eller utan elanslutning för laddning.
  • Justerbara Boxar, omfattar boxar för snart sagt alla tänkbara stationära datorer och projektorer.
  • Övrigt, denna grupp finns de produkter som inte täcks in av de andra produktgrupperna så som skydd för platta skärmar och skydd för laptops i användning.

Klickar du på något av namnen på produktgrupper ovan kommer du till den gruppen här på hemsidan. Som kund finner du det mesta du behöver på vår nya hemsida men tveka inte att höra av dig till oss!